Aug
22

Porumb la gratar

By

A aparut porumbul! Piata este acum plina de porumb proaspat scos de pe ogoare. Am asteptat de mult acest moment iar acum avem sansa sa ne infruptam din el! Fara nicio problema! Porumbul contine putine calorii asa ca nu trebuie sa ne facem astfel de probleme.

Pentru a fi mai gustos va propun sa facem si un sos pentru porumb. Aveti nevoie de o lingurita de margarina vegetala, slaba in calorii, de putina boia dulce, un catel de usturoi si o lamaie. Cum preparam totul? Simplu! Intr-un castronas adaugam margarina, usturoiul pisat bine in prealabil si boia dulce si amestecam pana se formeaza o pasta omogena. Mai apoi stoarcem lamaia peste si amestecam bine, bine!order viagra online

://despreslabit.ro/porumb-la-gratar.html/gc_jalapeno-lime-corn_s4x3_lg”>Porumb copt

Porumbul este usor de facut. Pentru inceput trebuie fiert la foc mic pana cand furculita intra cu usurinta in porumb. Cand vedem ca este gata ii scoatem, ii spalam un pic si mai apoi ii punem pe gratar. Daca nu avem unul acasa putem pune si pe tigaia in care de obicei ne facem pieptul de pui la gratar. Cand s-au rumenit, adaugam sosul fie peste porumb fie separat, in farfurie si gata!

Putem sa mancam linistiti!

zp8497586rq

Comments

  1. Documentaru says:

    Foarte placut si in acelasi timp interesant acest blog, imi place la nebunie.

  2. Darius says:

    Porumbul e preferatul meu.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"