Dec
30

Trebuie sa slabesc ! De azi incep o dieta…

By

“Din punct de vedere psihic, curele au mai mult succes dacă sunt începute după o perioadă de relaxare, deoarece persoanele care ţin dietă sunt mult mai motivate dacă încep regimul la începutul săptămânii”

Este bine de amintit cateva dintre regulile importante dar si greselile pe care multi dintre noi le facem atunci cand ne hotaram sa incepem o dieta de slabit. In special , in aceasta perioada in care am avut mesele pline si inca mai continuam, este important sa nu uitam care sunt pasii corecti si cum trebuie sa procedam pentru a nu cadea prada ispitelor.

TIPSNu numai ca somnul arde calorii, dar somnul este extrem de important atunci cand vine vorba de un metabolism sanatos.

TIPS– O dieta care iti promite ca te scapa de 5 kilograme intr-o saptamana este o minciuna. Chiar daca intr-o prima faza poti slabi, o astfel de dieta iti va da metabolismul peste cap, iar la finalul ei, s-ar putea sa te ingrasi mai mult decat ai slabit. 

Cele mai frecvente greseli atunci cand ne propunem sa slabim sunt

Iti sunt interzise tocmai alimentele preferate.

Renunti la carbohidrati, grasimi sau proteine

Te astepti la rezultate spectaculoase dupa nici o saptamana.

Sari peste mese şi te înfometezi.

Mananci prea putin.

Mananci cand nu-ti este foame, doar pentru a respecta un plan.

Ai facut sport si consideri ca poti manca ceva dulce?.

 


Categories : Uncategorized

Leave a Reply

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"