Dec
15

Slabeste cu citrice

By

O cură cu citrice este foarte potrivită în timpul iernii. Pe lângă faptul că sunt bogate în vitamine şi te feresc de răceli, citricele te ajută şi să slăbeşti.Poţi face cura de citrice ca să scapi de kilogramele în plus sau pentru detoxifierea organismului. Citricele sunt, de asemenea, şi un tratament eficient împotriva celulitei. Însă trebuie consumate cu atenţie, dacă ştii că suferi de ulcer sau de gastrită.

Cura cu citrice este indicată celor care vor să slăbească doar două-trei kilograme şi nu este recomandată mai mult de o săptămână. Taie în felii trei lămâi şi o portocală şi fierbe-le în jumătate de litru de apă timp de 15 minute. Adaugă două linguri de miere şi mai lasă să fiarbă cinci minute.Strecori amestecul şi bei trei pahare pe zi, înaintea fiecărei mese. Folosind acelaşi mod de preparare, poţi înlocui portocala cu două grepfruturi sau poţi face sucul din zeama a trei lămâi, după care amesteci cu un litru de apă şi cu două linguriţe de miere, fără fierbere. Se bea un pahar în fiecare dimineaţă.

Portocalele sunt hipocalorice, avand numai 39 de calorii si numai 8.5 grame de carbohidrati. Sunt fructul perfect pentru iarna, compensand si deficitul de vitamine, mai ales daca te-ai decis sa dai jos cele cateva kilograme puse in plus in perioada vacantei. Au proprietati antiinfectioase, diuretice si laxative si se pare ca reduc riscul cancerului de colon.

Un pic pont acuma ca incep sarbatoriile de iarna:

Cum să evitaţi să vă îngrăşaţi în timpul sărbătorilor?

 


Categories : Uncategorized

Leave a Reply

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"