Jul
20

Dieta de 8 ore

By

Dieta de 8 ore este poate una din cele mai bune diete de slabit, in ceea ce priveste rezultatele slabite. Este o dieta care nu presupune nicio restrictie privind mancarea, singurele restrictii fiind intervalele orare in care poti manca.

Ce presupune dieta de 8 ore?

Trebuie sa iti construiesti un regim de mancare in functie de intervalul orar. Intre prima masa si ultima masa dintr-o zi (24 de ore) trebuie sa fie doar 8 ore. Asadar ai 8 ore in care poti manca orice, oricat, fara nicio restrictie. Dupa terminarea acestui interval de 8 ore nu mai trebuie sa mananci nimic timpe de 16 ore. Si mai apoi o poti lua de la capat ­čÖé

De ce o dieta de 8 ore? De ce nu de 9 ore?

Conform autorilor acestei diete, David Zinczenko si Peter Moore, intervalul de 8 ore nu este ales intamplator. Organismul uman are nevoie de un timp dublu pentru a procesa mancarea si pentru a elimina toxinele din corp. Din cauza programului nostru din secolul XXI nu mai exista acest interval pe care ar trebui as i-l oferim pentru procesarea mancarii si astfel organismul se reactiveaza dupa fiecare masa, nelasandu-l sa isi termine ciclul de procesare si eliminare a toxinelor.

Ce rezultate obtin cu dieta de 8 ore?

Rezultatele sunt extraordinare si rapide. In aproximativ 6 saptamani poti slabi intre 8 si 10 kilograme. Cu toate acestea, mare atentie la perioada post dieta. Este foarte importanta ca trecerea sa nu fie brusca si sa existe mai apoi un program cat se poate de regulat cu privire la orele la care mananci.

Cine poate urma dieta de 8 ore?

Cu exceptia persoanelor care au un regim alimentar indicat de catre doctor in urma unei boli cronice (diabet, heptatita) sau a gravidelor (inclusiv perioada de alaptare dupa ce se naste bebe-ul) nu exista nicio restrictie.

Mai multe informatii despre acesta dieta puteti gasi in cartea dedicata acestei diete: 8 hour diet book.


Categories : dieta, diete

Leave a Reply

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"