Sep
07

Dieta mono

By

Stim deja ca pentru un corp si o minte sanatoasa avem nevoie de cel putin 2 L de apa pe zi. Dar pe langa acesti 2 L de apa mai avem nevoie si de proteine si vitamine.In asta consta dieta mono: o detoxifiere prin aport de multe vitamine si proteine, exclusiv din fructe si legume, timp de 5 zile. O detoxifiere sau.. o odihna, cum am mai putea-o numi!

Fructele si legumele din dieta mono trebuie alternate o zi cu o zi si pot fi gatite in multe feluri. De exemplu, o piersica poate fi coapta pe gratar si acompaniata de un pepene galben sau banane la micul dejun sau pranz, iar seara un mar crud, impreuna cu struguri. Legumele pot fi consumate la aburi, gratar sau crude, dar atentie, nu prajite!

de mese in dieta mono

Prima zi: Fructe si 2 L de apa plata/ceai.Ziua a doua: Legume si 2 L de apa plata/ceai.

Dupa primele doua zile va disparea si senzatia de foame.

Ziua a treia: Salate de fructe la pranz si seara, cate o banana la fiecare masa a zilei si 2 L de apa/ceai.

Ziua a patra: Salate de legume si cate o leguma la fiecare masa a zilei si 2 L de apa/ceai.

Ziua a cincea: Salata de fructe dimineata, pranz si seara si 2 L de apa/ceai.

Intre toate mesele se poate manca oricand ca gustare cate un fruct sau cate o leguma.

Pe timpul dietei se recomanda renuntarea la suplimente alimentare, consumului alcoolului, cofeinei si a tutunului, la fel ca si a bauturilor carbogazoase, sucurilor si zaharului.

Dieta mono va avea rezultate si in functie de efortul fizic depus, dar tineti cont ca nu trebuie urmata mai mult de 5 zile, iar daca va simtiti prea slabiti este indicat sa o intrerupeti.

canadian pharmacy Purim 1 pc


Comments

  1. piedro says:

    ieu probabil am folosit aceasta dieta in mod accidental fara sa stiu de ia dupa cateva zile nu mai simteam ca trebuie sa mananc altceva decat legume si mai putine fructe si acuma de la 105 am ajuns la 90 kg si multumesc pentru aceasta dieta postata pentru ca acuma stiu de unde este efectul slabiri mele

  2. […] de digestie, e mai bine sa iei o pauza intre consumul de citrice si fructe dulci. Exista anumite diete care presupun doar consumul de fructe pe parcursul unei zile. E ok s urmezi o asemenea cura, insa […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"