Sep
02

Socul

By

ceai de soc

Ceai de soc sau ceai din planta cea mai utilizata in curele de slabire, aceasta este uneori cheia succesului in pierderea kilogramelor in plus, frumos si intr-un timp scurt.

Principalele beneficii ale acestuia sunt:

Infuzia sau ceaiul de soc ajuta la arderea grasimilor, eliminarea surplusului de apa din organism si totodata de aspectul neplacut de coaja de portocala al pielii. Infuzia/ceaiul de soc se prepara astfel: peste 250 ml de apa fiarta de pun 3 lingurite de flori de soc si se lasa la infuzat aproximativ 10

Phone Records Lookups

minute. Se beau pana la 3 cani de ceai de soc neindulcit pe zi. Cura nu trebuie sa depaseasca mai mult de doua saptamani fara pauza de o saptamana si pentru rezultate foarte bune poate fi combinata cu tinctura de soc.

Tinctura de soc este de preferat consumata intr-o dieta care exclude carnea, mezelurile, zaharul, margarina, prajelile si bauturile carbogazoase dulci. Acestea pot fi inlocuite de carne slaba de peste, cereale integrale, fructe si legume proaspete sau sub forma de salate, sucuri.


Comments

  1. […] de oua cu legume – pentru a mentine satietatea un timp […]

  2. […] jumatate de mango sau o felie potrivita de pepene galben cu o felie de paine integrala si evident, ceai sau cafea fara zahar, lapte, frisca sau […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"