May
19

5 minute de exercitii fizice

By

exercitii fiziceMereu spunem ca nu avem timp… Nu avem timp pentru a gati sanatos, nu avem timp pentru a merge la sala, ba chiar nu avem timp pentru a face exercitii fizice acasa. Intradevar, timpul este cel mai mare dusman al secolului XXI dar daca vrei, timp poate exista.

Nu ai nevoie de ore intregi pe zi pentru a fi in forma. Nici macar de jumatate de ora. 5 minute de exercitii fizice pot fi de ajuns pentru a avea un corp de invidiat. Nu e nevoie de mai mult!

Asa ca nu mai cauta scuze pentru a nu face exercitii fizice. 5 minute de exercitii fizice in fiecare zi iti pot aduce silueta pe care ti-o doresti atat de mult! Si nu uita, vine vara, mergem la mare

si trebuie sa aratam bine! Acum, dupa ce ai citit acest articol ia-ti 5 minute si incepe sa faci exercitii fizice!

P.S. Sa nu subestimezi programul acesta de exercitii fizice. 5 minute inseamna foarte mult pentru un corp ce nu a facut exercitii fizice de mult timp. Recomandarea mea este sa iei o aspirina dupa pentru a evita febra musculara 🙂


Categories : Uncategorized

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"