Mar
16

6 diete ciudate de evitat

By

O serie de diete ciudate au aparut de-a lungul timpului, mai ales ca dorinta de a arata cat mai bine dateaza din vremuri stravechi. Scaderea in greutate este un scop des intalnit in randul celor care vor sa isi pastreze dimensiunile de invidiat. Astfel, mai jos am facut o selectie de diete ciudate, metode inventive spre a ajunge la numarul ideal de kilograme.diete ciudate
1. Infometarea
In a doua jumatate a secolului al XIX-lea, epoca victoriana a impus o “moda” a anorexiei. Oamenii din clasele de mijloc si aristocratii refuzau pur si simplu sa manance pentru a se incadra standardelor de suplete.
2. Mesteca si nu inghiti
O dieta ce se numara in seria de diete ciudate deoarece consta in mestecarea alimentelor de cate 32 de ori (pentru fiecare dinte) fara a inghiti, considerandu-se astfel ca organismul isi preia nutrientii necesari, dar nu acumuleaza greutate.
3. Dieta cu tigari
La inceputul secolului XX, beneficiul tigarilor de a suprima pofta de mancare a inceput sa fie promovat

prin publicitate. Una dintre reclamele pentru Lucky Strikes avea un slogan care sustinea fumatul in locul consumului de dulciuri.
4. Carne si grasimi
Diete ciudate sunt si cele extremiste, de pilda dieta cu carte si grasimi a promovat consumul exclusiv de grasimi si carne, fara fructe si legume.
5. Somnul de frumusete
Dieta care pune cel mai mare pret pe somn si odihna sustine faptul ca atunci cand dormi, nu mananci. Elvis Presley a fost unul dintre adeptii acestei metode de a slabi si obisnuia sa se sedeze puternic pentru a nu se mai trezi cateva zile.
6. Vezi ce mananci
Rosu si galben sunt culorile care se presupune ca stimuleaza apetitul. In schimb, albastrul face mancarea sa para mai putin atractiva. Astfel, o companie japoneza a creat o pereche de ochelari cu lentile albastre pentru ca atunci cand sunt purtati, pofta de mancare sa scada.

Numarul de diete ciudate este, categoric, mult mai mare, dar am facut o selectie pentru a expune paleta diversa de abordari in aceste diete ciudate sau, cel putin, nastrusnice. Ventolin


Categories : dieta, diete, Fii Zen!, fructe

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"