Mar
13

6 trucuri pentru a slabi rapid dupa iarna lunga

By

A slabi rapid este dificil, mai ales cand surplusul de kilograme este evident dupa o iarna geroasa ca cea abia trecuta. Inainte de a scoate garderoba de primavara, putem pune in aplicare 5 trucuri utile pentru a slabi rapid.

Nu sari peste micul dejun!   a slabi usor
Ia micul dejun la cel mult o ora dupa trezire si vei avea energie mai mult timp
Limitează consumul de carbohidrati!
Atunci cand corpul primeste mai putini carbohidrati si isi consuma resursele, vei observa o scadere puternica in tendinta organismului de a retine apa.
Fa miscare corect!
Inlocuieste exercitiile fizice agresuve cu mai multa miscare, renunta la l

ift in favoarea scarilor, mergi pe jos cel putin 30 minute pe zi. Profita de vremea frumoasa de afara pentru a te relaxa si a slabi rapid.
Stabileste un program corect de mese!
Nu este usor sa pornesti in forta metabolismul incetinit de iarna, insa poti renunta la mesele copioase si alege sa mananci de 5-6 ori pe zi. Mesele mai mici iti vor asigura un plus de energie.
Schimba rutina de fitness!
Corpul nostru se adapteaza usor la repetarea exercitiilor, iar a slabi rapid devine greu de realizat. Schimba rutina de fitness si vei obtine rezultate mai satisfacătoare pe termen mediu si lung.
Bea apa si ceai de menta!
Bea apa din belsug, cel putin 8 pahare pe zi, alaturi de ceai de menta.

A slabi rapid este ceea ce ne dorim, dar pentru aceasta este nevoie de perseverenta si un regim de viata echilibrat.


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"