Feb
15

Exercitii fizice acasa in anotimpul rece

By

A face jogging iarna poate parea pentru multi dintre noi un act de curaj, astfel ca multi opteaza pentru exercitii fizice acasa. Iernile devin crude, mai ales cand te priveaza de jogging dimineata sau un joc de tenis, baschet sau volei seara in parc. Mai mult, chiar si antrenamentele in sala pot deveni deprimante. Problema intervine cand realizam ca nu avem echipamentul necesar, iar desfasurarea de programe de exercitii fizice acasa poate fi compromisa.

Ce putem face daca nu avem echipamentul necesar pentru a face exercitii fizice acas

a? Improvizam. Transformam cu usurinta dormitorul sau orice alta camera, intr-o zona de antrenament temporara.

Nu avem o banda de alergat acasa? Solutia este transportarea unei sticla de un litru de apa (plina, nu goala) cu noi, cat ne plimbam prin casa.

Nu avem gantere? Vom ridica carti grele in locul acestora. In plus, sarind coarda putem obtine maximul de activitate aeroba în timp minim. Exercitiile de forta pe care le faci cu aceste gadget-uri facute in casa te pot ajuta sa construiesti, forma si tonusul muschiilor.

Insa exercitiile fizice acasa trebuie sa fie diversificate, de la urcat-ul scariilor, pentru a tonifia musculatura picioarelor, la exercitii de forta si tonifiere.

Si pentru a intrerupe monotonia si plictiseala, convinge-i pe membrii familiei sa ti se alature. Astfel, programul de exercitii fizice acasa va deveni o oportunitate de distractie si de petrecut timpul cu familia.


Categories : exercitii fizice, sport

Comments

  1. […] stim insa cu siguranta este ca stretchingul poate fi folosit si ca un exercitiu fizic dar si ca o forma de relaxare sau chiar pregatire pentru un alt exercitiu fizic mai […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"