Feb
03

Zumba fitness: distractiv si interactiv

By

Zumba fitness este solutia ideala pentru acele personae care doresc sa slabeasca, nefiind nevoite sa faca exercitii fizice istovitoare.

Asadar, si tu vrei sa slabesti, dar fara effort foarte mare? Daca te intrebai daca exista o solutie pentru dilemma ta, acum ai raspunsul. Zumba fitness este o modalitate interactive si distractive de a scapa de kilogramele in plus, dar si de a te relaxa.zumba fitness

Inca nu stii exact in ce consta Zumba fitness? Zumba este un tip de fitness aparut relativ recent, la sfarsitul anilor '90, dar care a capatat amploare abia in ultimii ani. Initial a aparut in Columbia, fiind numit si aerobic pe muzica latino. Din Columbia, Zumba a cunoscut rapid succesul international.

Acesta combina miscarile tipice dansurilor lati

no, precum salsa, samba, merengue cu exercitiile tipice de fitness si aerobic, toate acompaniate de muzica latino. Astfel ca, antrenamentele ti se vor parea mai mult distractive decat epuizante si rutiniere.

Zumba nu necesita sa fii expert in dansuri latino pentru a participa la antrenamente. Miscarile efectuate sunt simple si usor de urmarit chiar si de cei “antitalent” in ceea ce priveste dansul.

Zumba fitness este la fel de eficient ca un program aerobic obisnuit. Pentru ca include o serie larga de miscari simple dar extrem de eficiente, Zumba lucreaza foarte multe grupe musculare, fiind ideala pentru tonifierea si sculptarea corpului. Pe de alta parte, pentru ca este o activitate cardio, ajuta la arderea rapida a grasimilor. Intr-o ora de Zumba fitness poti arde pana la 1000 de calorii.


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"