Jan
10

Ceaiul in loc de cafea: sursa zilnica de antioxidanti

By

Ceaiul in loc de cafea este o alegere sanataoasa, furnizandu-ne energia necesara in fiecare zi. Mai mult, consumand ceaiul in loc de cafea vom accesa o sursa sigura de antioxidanti. Atat ceaiul verde, cat si cel negru pot inlocui cafeaua.
Ceaiul verde previne si trateaza reumatismul, reduce riscul de a face un atac cerebral, dar si pe cel de a avea probleme cu oasele. Cel negru, in schimb, favorizeaza eliminarea toxinelor. Dar, cum niciun exces nu este sanatos, ceaiul in loc de cafea baut pentru perioade lungi de timp poate avea efecte adverse. Recomandarea expertilor in medicina nutritionista este alternarea tipurilor de ceai baute.

Ceaiul verde are, indiscutabil, efecte benefice datorita calitatilor sale terapeutice. Antioxidantii

Dobla Tu Productividad

continuti de acest ceai contribuie atat la cresterea imunitatii, cat si la incetinirea imbatranirii. Reduce riscul aparitiei unor afectiuni cardiovasculare si este un energizant natural, inlocuind cu succes cafeaua.
Ceaiul negru este un stimulent extraordinar pentru organism, iar ceaiul in loc de cafea, este categoric mult mai putin nociv decat cafeaua. E diuretic, antioxidant si favorizeaza eliminarea toxinelor.

A consuma ceaiul in loc de cafea zilnic, presupune, pentru a fi o sursa de sanatate a nu se prepara ceaiuri foarte concentrare din aceste plante, fiind suficienta o lingurita de planta la o cana. Totodata, excesul nu este bun pentru organism, chiar si pentrul ceaiul in loc de cafea,  asa ca doua-trei cani pe zi sunt suficiente.


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"