Dec
31

Fructele energizante ne ajuta sa alungam somnul in noaptea de Revelion

By

Fructele energizante ne salveaza in cazul in care lipsa de energie in noaptea de Revelion ne impiedica sa ne bucuram de petrecerea organizata. Consumand fructe energizante, precum migdalele si alunele, nu vom rata toata distractia noptii.fructele energizante
Fructele energizante au un efect nutritiv puternic. Alunele sunt recomandate in cazurile asteniilor  si surmenajului fizic. Şi aluna de pădure este foarte bogată în substanţe grase (mai mult de 50% din greutatea fructului uscat), substante azotate in cantitate mare, saruri minerale de calciu, fosfor, magneziu, potasiu, sulf, clor, sodiu, fier si cupru, iar ca vitamine – pe cele liposolubile si vitaminele B.
Dintre fructele energizante, un alt fruct recomandat este migdala dulce, a carui valoare calorica este de aproximativ 650 de calorii (fruct uscat). Migdalele contin o mare cantitate de vitamine A şi B, fermenti, saruri de potasiu, saruri minerale de calciu, fosfor, fier etc., si sunt foarte bune surse de energie.

Fructele energizante consumate in exces conduc la luarea in greutate, fapt ce nu este de dorit. Valoarea energetică a fructelor uscate este de aproape 700 de calorii, prin amestecarea acestor fructe cu miere creşte valoarea lor energizantă. Alunele si migdalele sunt indicate pentru a ne bucura de petrecerea de Revelion fara semne de oboseala si lipsa de energie, dar fructele energizante nu trebuie consumate in exces.


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"