Nov
06

O dieta sanatoasa protejeaza impotriva aparitiei bolilor

By

Dieta sanatoasa

O dieta sanatoasa poate reduce riscul de aparitie a unor boli. Este recomandata, in acest sens, consumarea unei diete sanatoase, bogate in fructe, legume, cereale si produse lactate degresate.

Mai mult, se recomanda atentie la numarul de calorii consumate, pentru a reduce riscul aparitiei obezitatii, limitarea consumului de alcool si eliminarea din alimentatie a produselor cu un continut crescut de sare, grasimi saturate, colesterol si zahar.

Activitatea fizica este o parte importanta a acestui regim, insotind, in permanenta dieta sanatoasa urmata. Un program de exercitii fizice cu durata de 30 pana la 90 de minute zilnic este suficient.
Specific, o dieta sanatoasa poate ajuta:

Reactiile organismului la stilul de viata urmat sunt un indicator important pentru a putea observa care sunt alimentele care violenteaza organismul si a incepe o dieta sanatoasa.


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"