Sep
17

Exercitiile fizice acasa – 5 trucuri utile

By

Exercitiile fizice acasa vor complini dieta. Dietele te vor ajuta sa slabesti, dar iti va slabi intregul organism. Nu doar grasimea va disparea, asa ca ai nevoie de exercitii fizice acasa de forta pentru a-ti intari muschii. Cel mai bine este sa combini toate formele de miscare pentru a beneficia de cele mai uimitoare rezultate.

1. Orice exercitiu fizic desfasurat intr-un ritm regulat nu da rezultate prea bune.

2. Abdomenele nu sunt atat de folositoare pe cat se crede. Potrivit unui studiu, ai avea nevoie de aproximativ 250.000 de abdomene pentru a arde 2 kilograme de grasime, pe cand combinarea mai multor tipuri de exercitii este mult mai eficienta si iti lucreaza toti muschii.

3. Cheia consta in intensitatea cu care sunt facute exercitiile. Daca sunt lucrate repede, cu cateva intervale de odihna, 2,5 ore de munca fac tot cam atat cat ar face 10,5 ore la un ritm scazut.

4. Antrenorii de fitness recomandă să mănânci cu aproximativ două ore înainte de a face miscare.

5. Iata o lista de 7 alimente recomandate recomandate inainte de a face miscare: banana – bogata in potasiu, fructele de padure – cu continut bogat in fibre, vitamina C si potasiu, brocoli –sursa de vitamina C, potasiu si substante fitochimice; iaurtul degresat – portia de calciu si proteine necesara zilnic ; banalul covrigbogat in carbohidrati si proteine, dar si usor digerabil ; carnea slabă de vitacontine fier si vitamina D din abundenta și somonul fiert sau la cuptor conține multe grasimi de tip omega 3.

Astfel, pentru a ajunge la rezultate vizibile alegeti dieta potrivita necesitatilor organismului, bazata pe fructe si legume. Aceasta va ajuta sa pierdeti kilogramele nedorite, iar pentru a va intari muschii insotiti-o cu exercitiile fizice acasa.


Categories : fructe, sport

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"