Aug
25

La fructe, inainte!

By

Felicitari castigatoarei concursului nostru care s-a incheiat saptamana trecuta! Multumim tuturor participantilor si speram ca mesajul nostru a ajuns la cat mai multe persoane dornice sa slabeasca sanatos si responsabil: dieta fara fructe, nu exista! De fapt, daca ne gandim mai bine, viata fara fructe, nu exista! Fructele sunt vitale, atat pentru cei care doresc sa scape de kilogramele in plus cat si pentru cei care doresc o alimentatie sanatoasa si echilibrata.

Fructele sut un izvor nesecat de vitamine, minerale si antioxidanti, pot fi consumate proaspete, conservate, uscate sau deshidrate, desi noi recomandam consumul fructelor in stare cruda pentru a putea beneficia in special de antioxidanti. Majoritatea fructelor sunt recunoscute pentru prevenirea accidentelor cardiovasulare, a diabetului de tip 2 sau a cancerului de diverse tipuri, cum ar fi cel de colon sau stomac. De asemenea, cu mici exceptii, fructele au un continut scazut de grasimi si calorii, astfel te ajuta sa te menti in forma si chiar sa slabesti.


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"