Aug
03

Salata de fructe

By

Salata de fructe este desertul perfect pentru cei care tin o dieta sanatoasa. Salata de fructe potoleste pofta pentru ceva dulce si in plus este slaba in calorii.

Salata de fructe rece este delicioase. Reuseste sa ne racoreasca si pe deasupra este si destul de slaba in calorii astfel incat silueta ta nu va avea de suferit. In general, fructele au un continut redus de calorii. Spre exemplu ciresele au doar 21 de calorii, pepenele galben doar 32 de calorii iar cheap priligy

lf”>strugurii au aproximativ 40 de calorii la 100 de grame. Si acestea sunt doar trei exemple. La fel de sanatoase si slabe in calorii sunt si bananele, capsunile sau perele! Asadar, va invit la o salata de fructe!

Salata de fructe

O singura observatie! Va recomand sa evitati fructele confiate deoarece acestea au foarte multe calorii. La fel si frisca de deasupra. Stiu ca este greu, insa este plina de calorii.

In rest va spun pofta buna si mancati fara probleme! Salata de fructe este sinonima cu desertul slab in calorii!


Comments

  1. […] inlocuite de carne slaba de peste, cereale integrale, fructe si legume proaspete sau sub forma de salate, […]

  2. […] Pepene rosu: 4,5. Grapefruit: 4. Morcovi: 3,8. Portocale: 3,5. Piept de pui: 3,3. Mere: 3,3. Porridge: 3. Popcorn: 2, 9. Cartofi: 2,5. Iaurt degresat: 2,5. Banane: 2,5. Macaroane: 2, 5. Orez brun: 2, 3. Orez alb: 2,1. Spaghete: 2,2. Pizza: 2,1. Alune: 2. Inghetata: 1,8. Paine alba: 1,8. Struguri: 1,6. Miere: 1,4. Baton de ciocolata: 1,5. Unt: 0,5. […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"