Jul
27

Ce tip de pastile de slabit ti se potrivesc?

By

Pe piata produselor care iti garanteaza pierderea kilogramelor in plus exista trei tipuri de pastile de slabit. Desi pastilele care inhiba pofta de mancare sunt cele mai populare in prezent, mai exista si medicamente care inhiba digestia si absorbtia alimentelor si pastile de slabit care cresc consumul de energie.

Medicamentele care inhiba pofta de mancare sunt dedicate persoanelor care consuma alimente care inregistreaza un nivel ridicat al necesarului caloric zilnic. Acestea se bazeaza pe alterarea mesajelor chimice din creier care controleaza modul in care o persoana simte foamea. Actiunea lor de a influenta substantele din creier numite noradrenalina si serotonina, ajuta o persoana sa slabeasca mult mai eficient decat printr-o dieta simpla sau prin exercitii fizice.

Pastilele care incetinesc digestia si absorbtia alimentelor inhiba actiunea anumitor enzime din intestin numite lipaze. Lipazele sunt enzime prezente in sucurile digestive care sunt responsabile pentru descompunerea grasimilor. Desi pierderea in greutate asteptata este de aproximativ 3-4 kilograme pe an, aceste pastile de slabit scad nivelul colesterolului din sange si reduc tensiunea arteriala.

Medicamentele care cresc consumul de energie sunt menite sa stimuleze grasimea maro. Grasimea maro este un tip de grasime aflata in organism care, sub influenta impulsurilor nervoase, poate arde grasimea alba. Desi acest concept este inca in stadiu de cercetare, se considera ca acestea reprezinta viitorul pastilelor de slabit.

Trebuie stiut ca aceste pastile de slabit ofera rezultate uimitoare doar in prezenta unui program stabil de dieta si exercitiu.


Categories : pastile de slabit

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"