May
29

Cum sa alegem sala de sport potrivita?

By

Alegerea salii de sport potrivite poate fi dificila. Majoritatea intreaba in stanga si dreapta tinzand sa urmeze recomandarile prietenilor sau apropiatilor care au facut deja acest pas. Astfel, ajung sa strabata intreg orasul pentru a ajunge la sala sau se multumesc cu programe de sport ca nu li se potrivesc. De aceea, va propun trei criterii de baza pe care ati putea sa le luati in considerare atunci cand va hotarati sa mergeti la sala.

Proximitatea este foarte importanta atunci cand luati decizia de a urma un program de sport, pentru ca aceasta decizie este pe termen lung si locatia trebuie sa va fi la indemana. Puteti alege o sala care fie este aproape de casa, fie aproape de locul de munca pentru a nu fi nevoiti sa va urcati in masina sau in mijloacele de transport in comun ci sa puteti parcurge distanta pe jos.

Serviciile oferite sunt esentiale, consultati lista salii pe care ati ochit-o pentru a vedea ce va poate oferi. Cu cat programul este mai diversificat cu atat mai bine. La inceput va fi destul de greu sa alegeti sportul care vi se potriveste, de aceea este bine sa aveti posibilitatea de a putea incerca in prima faza cat mai multe. De asemenea, sunt sali care ofera sauna sau masaj ceea ce ar fi foarte placut si relaxant dupa o ora de efort fizic sustinut.

Conditiile si facilitatile oferite pot fi definitorii in alegerea salii potrivite. Sa fie curate, dotate cu vestiare sigure si dusuri. Daca alegeri o sala de fitness atunci interesati-va ce aparatura au, daca este noua sau veche. De asemenea, programul de lucru trebuie sa fie destul de flexibil, putand fi usor mulat dupa programul vostru de lucru si activitatile zilnice.

Succes!


Comments

  1. […] modalitate de slabire este comparata cu exercitiile la o sala de sport, expertii evaluand ca o sedinta de electrostimulare de 45 de minute echivaleaza cu 6-8 ore de […]

  2. […] modalitate de slabire este comparata cu exercitiile la o sala de sport, expertii evaluand ca o sedinta de electrostimulare de 45 de minute echivaleaza cu 6-8 ore de […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"