Apr
22

Cum sa obtii un abdomen de invidiat!

By

Majoritatea dintre noi crede ca un abdomen foarte bine conturat se obtine prin sute de exercitii specifice, adica multe ore de transpiratie la sala. Insa, pentru a avea un abdomen cu „patratele” trebuie mai intai sa scapam de grasimea depusa pe acesta si abia apoi sa lucram muschii abdominali. Astfel, procesul incepe prin reducerea caloriilor, cresterea cantitatii de proteine acumulata zilnic, pastrarea in organism a grasimilor esentiale si cresterea cantitatilor de carbohidrati.

In primul rand, mancati putin si des,  astfel veti stabili un tranzit intestinal alert si constant, obisnuind organimsul sa arda caloriile acumulate. Daca reduceti numarul de calorii consumate zilnic, atunci grasimea de pe abdomen va scade considerabil, iar muschii devin mai proeminenti. Insa, pentru ca muschii odata formati sa-si mentina forma au nevoie de proteine, aproximativ 1-2 grame pentru fiecare kilogram pe care il cantareste organismul. Astfel o persoana care cantareste 60 de kilograme, are nevoie intre 60 si 120 de grame de proteine acumulate zilnic.

Asa cum v-am mai spus, exista si grasimi benefice organismului care nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia zilnica ca Omega 3 sau grasimile esentiale din avocado, nuci si masline. Abia dupa ce ne-am reglat alimentatia ne putem apuca de exercitii cardio pentru stimularea circulatie sangelui in organism dar si pentru tonifierea intregii musculaturi. Exercitii urmate de cele speciale pentru muschii abdominali care trebuie repetate de 2-3 ori pe saptamana cu cate 2-3 seturi de exercitii, respectiv 8-15 repetitii per set. Succes!


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"