Mar
27

Step si aerobic in acelasi timp!

By

Step aerobic este un soi de aerobic care aduce in plus platforma de step cu o inaltime de 8  pana la 16 cm pe care o poti regla in fuctie de inaltimea ta. Daca de obicei miscarile de aerobic se fac la sol, cele de step aerobic se fac in pozitie verticala, iar miscarea principala seamana cu urcatul scarilor. Aceasta platforma iti solicita intreaga musculatura, in special cea a gambelor, coapselor dar si muschii fesieri. In plus, platforma pentru step aerobic este considerata de multi specialisti si un bun aparat cardio pentru ca pune muschiul inimii la treaba.

Miscarile de step aerobic sunt controlate si lente ceea ce solicita focus pe pozitia corpului astfel, dupa o sedinta nu vei fi extenuat, dar rezultatele se vor vedea in scurt timp. Este un sport ideal pentru cei care isi doresc sa slabeasca si sa-ti tonifice musculatura, dar si pentru cei care vor sa se mentina in forma. Totodata, te poate scapa de stres, ajuta la imbunatatirea elichilibrului si a mobilitatii fiind recomadat chiar si pentru femeile insarcinate.

Step aerobicul poate fi practicat de toate persoanele care doresc sa scape de kilogramele in plus sau care urmaresc tonifierea masei musculare, de orice varsta. Beneficiile asupra conditiei fizice dar si asupra sanatatii sunt multiple, tot ce aveti nevoie este vointa si un pic de aerobic!


Categories : exercitii fizice, sport

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"