Feb
20

Cu yoga slabesti fara stres!

By

Indiferent de varsta sau  sex, yoga se adreseaza tuturor celor care opteaza pentru o viata sanatoasa si in special persoanelor care se confrunta cu probleme de greutate. Nu vorbim despre meditatia in sine ci despre exercitiile de yoga, lente dar solicitante care te ajuta sa-ti gasesti si un echilibru interior.  Totul tine de un control al respiratiei care te scapa de stres si efort fizic lent care iti activeaza toata masa musculara.

Cel mai important este ca pentru a face yoga nu trebuie sa mergeti neaparat la sala. Se poate practica in aer liber sau in intimitatea camerei voastre, ascultand muzica preferata. Exercitiile de yoga pot fi practicate atat de femei cat si de barbati si sunt ideale pentru modelarea unui corp armonios. Pentru cei care au kilograme in plus, exista mai multe etape, avand la dispozitie yoga pentru incepatori, nivel intermediar si avansat.

Respiratia controlata din timpul executarii te va ajuta sa te relaxezi si sa te deconectezi cu usurinta pentru a te elibera de stresul acumulat, iar exercitiile de yoga iti vor pune in miscare toate grupele de muschi de la cei abdominali pana la muschii bratelor. Practicarea unor exercitii lente te vor ajuta sa nu neglijezi nicio parte a corpului si sa capeti elasticitate. Yoga inseamna autocontrol si vointa!


Categories : Fii Zen!

Comments

  1. […] care formeaza fiinta umana. Practica este noua in Romania si imbina exercitiile pilates cu cele de yoga, iar beneficiile asupra corpului sunt […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"