Feb
13

Zumba, slabesti si te distrezi!

By

Zumba este combinatia perfecta intre dans pe ritmuri latino si fistness. Aparut in columbia, aceast sport s-a nascut din dorinta de a face din efortul fizic, o activitate placuta. La sedintele de zumba ai senzatia ca esti la o petrecere. Samba, rumba, salsa, merengue, flamenco, un mix intre miscarile rapide si cele lente care te ajuta sa arzi calorii, sa-ti tonifici musculatura si sa scapi de stres!

O ora in care te misti in continuu fara oprire, te incarci de energie si in acelasi timp arzi intre 700 si 1000 de calorii. Pe deasupra, exsercitiile cardio sunt intense, ajutand la imbunatatirea sistemului cardio-vascular si totodata iti mareste capacitatea de echilibru si coordonare.  Iar partea cea mai buna este ca te vei distra atat de mult incat toata ziua vei fi plin de energie!

Zumba imbina 9 tipuri de dansuri diferite, dar nu trebuie sa fii un dansator profesionist. In plus, multe din miscarile invatate te vor ajuta si pe ringul de dans. Totul fara inhibitii sau miscari stricte, dar care iti vor pune intreaga musculatura in miscare, in special picioarele, bratele, muschii fesieri, coapsele si abdomenul. N-ai cum sa te plictisesti, la zumba se practica o serie de miscari diferite, trecand de la cele mai rapide pana la cele mai lente, rotiri de brate, picioare, bazin, sarituri, fandari si ridicari de genunchi. Zumba  este recomandat in special celor care nu reusesc sa se supuna unei rutini de exercitii stricite. Distractie placuta!


Categories : exercitii fizice

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"