Feb
05

Sporturile de iarna te mentin in forma!

By

Sporturile de iarna reprezinta o buna alternativa pentru a face miscare in anotimpul rece. Pentru cei care nu se multumesc doar cu o dieta sanatoase si simt nevoia de a face miscare, iarna poate fi la fel de generoasa ca vara in varietatea de sporturi pe care le putem practica. Schiatul, patinajul, snowboarding, saniusul sau bobul sunt printre cele mai populare si totodata la indemana.

Patinajul este celĀ  mai accesibil sport de iarna si poate fi practicat de toate persoanele indiferent de varsta. Mai mult, nici nu trebuie sa mergeti la munte, puteti alege unul din patinoarele locale ce ofera toate conditiile pentru a face miscare si a va distra in compania prietenilor sau a familiei. Daca preferati muntele, atunci puteti merge la schi, daca nu stiti atunci puteti lua lectii, orice miscare este binevenita!

Atentie mare insa la echipament, imbracati-va corespunzator si nu uitati de incalzire! Toate sporturile sunt solicitante insa sporturile de iarna necesita precautie deoarece va expun mai mult la accidentari. Chiar daca sunteti incepatori, sporturile de iarna iti vor pune intregul corp la munca, incepand cu picoarele si spatele si sfarsind cu abdomentul si gatul. Daca alegeti patinajul, niciun muschi nu va sta pe tusa si cu siguranta vetiĀ  scapa de multe calorii dupa cateva ture de patinoar. Iar cel mai mare avantaj este ca nici nu vei sesiza ca faci efort fizic pentru ca te vei distra copios!


Categories : exercitii fizice

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"