Jan
08

Kangoo jumps sau mersul pe luna

By

Kangoo jumps este cea mai noua tehnica de aerobic care de curand a inceput sa fie practicata si la noi in tara. Daca in mod normal, arderea caloriilor incepe dupa 20 de minute de antrenament, in antrenamentele de kangoo jumps arderea incepe inca din primele minute. Astfel intr-o ora de sarit ajungi sa arzi 600 de calorii, 10 calorii pe minut.

Secretul exercitiilor de kangoo jumps consta in ghetele speciale folosite pentru a face exercitiile, acestea au fost concepute initial pentru astronautii de la NASA, mai tarziu s-a descoperit ca sunt foarte utile in exercitiile de recuperare pentru cei care au suferit traume ale coloanei vertebrale sau ale articulatiilor. Ghetele de kangoo jumps arata exact ca o pereche de role numai ca in loc de roti sunt prevazute cu arcuri eliptice si benzi de intindere de la un capat la celalalt al talpii.

Beneficiile ghetelor si desigur a exercitiilor de kangoo jumps sunt multiple: pierderea eficienta a kilogramelor in plus, intarirea sistemul iminitar, stimularea sistemul limfatic, intarirea inimii si a plamanilor, reducerea cu 60% a impactului la articulatii si spate. Iti lucreaza muschii fesieri, coapsele si abdomenul, gambele, bratele, topeste celulita si grasimea depusa in diferite parti ale corpului. Insa, cel mai important este ca are atat grija de sanatate cat si de silueta si face ca sportul sa fie distractiv. Astfel, dupa perioada sarbatorilor de iarna va indemnam sa incepeti in forta si sa nu uitati sa va simtiti bine!


Categories : exercitii fizice

Leave a Reply

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"