Dec
27

5 reguli de pus pe frigider in 2011!

By

Aceste 5 reguli de pus pe frigider sau la oglinda (dupa preferinte) sunt extrase din ceea ce am scris de-a lungul acestui an si ceea ce as vrea sa va ramana pentru a va ajuta in lupta cu kilogramele:

1.       Promit sa respect intocmai dieta pe care mi-am propus sa o urmez! – faceti un pact cu voi insiva, incercati sa respectati intocmai dieta recomandata de nutritionist, mergeti la sala regulat si nu iesiti din aceasta rutina pana nu obtineti rezultatele mult dorite.

2.       Nu ma las influentata de stereotipuri! – nu va lasati influentate de copertile revistelor de moda pline cu fotomodele scheletice, nu uitati ca greutatea ideala a fiecaruia depinde de mai multi factori: inaltime, structura osoasa, varsta si nu in ultimul rand de sanatate.

3.       Sunt toleranta si flexibila! – toleranta in primul rand cu tine insati apoi cu ceea ce presupune respectarea unei diete. Nu deveniti obsedate de aceea ce aveti voie sa mancati si de ceea ce nu aveti voie sa mancati, in realitate putine alimente sunt interzise cu desavarsire din diete.

4.       Urmez o dieta alimentara sanatoasa si nu un regim de slabit! – nu uitati sa faceti diferenta intre cele doua tipuri de diete, prima are drept scop stabilirea unei greutati normale in functie de factorii de care va spuneam mai sus, pe care sa o puteti transforma intr-un mod de viata sanatos. Dieta inseamna ceea ce mananci, nu ceea ce nu mananci.

5.       Nu ma ascund in spatele kilogramelor pe care le am in plus! – majoritatea celor care castiga kg in plus isi schimba comportamentul, personalitatea. Devin introvertiti, antisociali, uraciosi, mereu imbufnati si pesimisti. Astfel, o mare parte din esecurile cu care se confrunta sunt auto-cauzate. Ramaneti optimiste si pozitive – este o perioada peste care veti trece si din care aveti ceva de invatat!

Pana anul viitor va doresc sarbatori fericite si va multumesc pentru „audienta”.

Nu uitati ca sarbatorile nu inseamna numai bucate traditionale din belsug: consumati totul cu masura!


Comments

  1. i4ever says:

    Oare cate persoane au respectat sfaturile acestea?

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"