Nov
25

Aquagym slabeste optimist!

By

Aquagym sau gimnastica in apa a devenit in scurt timp celebra pentru beneficiile pe care le are asupra conditie fizice dar si asupra psihicului. Destresare si miscare, jumatate de ora de gimnastica in apa echivaleaza cu o ora jumate de transpiratie si efort fizic in sala de fitness. Sau daca vorbim in calorii sa spunem ca daca de obicei dupa o sedinta de aerobic pierzi circa 600 de calorii cu aquagym pierzi in jur de 1800 intr-un timp mult mai scurt.

aquagym

Fie ca stii sa inoti sau nu, fie ca esti tanar sau trecut de prima tinerete, insarcinata sau detesti pur si simplu sa transpiri in sala de sport, atunci aquagym poate fi o solutia ideala pentru tine. Iti pune absolut toti muschii in miscare fara sa tragi de fiare sau sa alergi pe banda, fara saltele si accidentari. Miscarea in apa este recunoascuta pentru starea de conform psihic pe care o ofera, daca adaugam muzica si amuzament, dupa 30 de minute de aquagym starea de bine va veni din interior.

Efectul de hidromasaj pe care il are aquagym asupra corpului contribuie foarte mult la procesul de slabire  atat prin arderea caloriilor cat si prin tonifierea intregii mase musculare:  fese, abdomen, brate si gambe. Desigur, nu uitati ca pentru a slabi aveti nevoie si de o alimentatie adecvata – un stil de viata sanatos!


Comments

  1. E si o medoda de distractie nu doar de strabire. Mi-ar place sa merg si eu

  2. […] calorii dupa cateva ture de patinoar. Iar cel mai mare avantaj este ca nici nu vei sesiza ca faci efort fizic pentru ca te vei distra copios! Categories : exercitii […]

Leave a Reply

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"