Nov
05

Tipuri de ceaiuri ce slabesc

By

Intr-un articol anterior va vorbeam despre ceai ca una din solutiile de slabit in sezonul rece. Pe langa celelalte beneficii pe care ceaiul le aduce precum relaxarea sau detoxifierea, ceaiul este bun si pentru a mai da jos cateva kilograme. Tocmai de aceea am decis ca astazi sa va vorbesc despre diverse tipuri de ceaiuri ce te ajuta sa slabesti.tipuri de ceaiuri

Este bine cunoscut faptul ca ceaiul te ajuta sa slabesti. Insa nu toate ceaiurile te ajuta sa mai dai jos cateva kilograme. Sunt anumite ceaiuri ce au anumite beneficii ce te vor ajuta pe tine sa devii mai supla. Si in continuare va voi povesti cateva din aceste ceaiuri.

Ceaiul verde reduce nivelul colesterolului din organism si stimuleaza scaderea in greutate. Pe langa aceste beneficii in lupta ta cu kilogramele, ceaiul verde este si bogat in antioxidanti si este de 50 de ori mai puternic decat vitamina C si E. Asadar, este recomandat si in cazul racelilor si grip

elor.

Ceaiul negru este indicat in cazul dietelor deoarece are un efect usor laxativ si curativ. De asemenea, ceaiul negru are si un important rol in detoxifierea organismului si poate fi folosit cu incredere pentru a renunta si la cafea, spre exemplu.

Ceaiul de soc este recomandat in cadrul unui regim in care la dieta este alaturat si un program de exercitii fizice. Ceaiul de soc provoaca transpiratia intensa, scaderea in greutate si ajuta la eliminarea toxinelor.

Ceaiul de ginseng este recomandat persoanelor care tin o dieta stricta. Este cunoscut faptul ca o dieta destul de severa ne lasa fara energie, astfel ca energia pe care ne-o ofera acest ceai il recomanda intr-o dieta.

Ceaiul de urzica este recomandat si el intr-o dieta. Daca va fi consumat in cantitati destul de mari – aproximativ 1 litru, 1 litru si jumatate pe zi- te poate ajuta sa dai jos pana la 5 kilograme pe luna.

Ceaiul de hibiscus functioneaza extrem de bine in reducerea greutatii, deaorece contine inhibatori de enzime care blocheaza productia de amilaze. Amilaza rupe complexul de zaharuri si amidon din corp si reduce absorbtia carbohidratilor.

Cam aceasta este lista mea cu privire la tipuri de ceaiuri ce te ajuta sa slabesti. Voi ce parere aveti? Am ratat ceva?


Comments

  1. Gura lumii says:

    Nu exista regimuri si tratamente miracol – nimeni niciodata n-a transpirat sau urinat ulei! Ceaiurile de slabit, chinezesti sau de orice fel, nu fac altceva decat sa provoace mictiunea, adica eliminarea apei din organism.

    O reala pierdere in greutate se caracterizeaza printr-o pierdere de grasime. Transpiratul intr-o sauna duce la pierderea a 1-2 kg cel mult, care se recupereaza imediat prin consumul de lichide. Un castig rapid in greutate sau o pierdere brusca nu reprezinta decat circulatia apei in organism.

  2. […] Dupa ce este cules, ceaiul verde este uscat rapid, fie prin aburire, fie prin coacere in cuptor. Valabilitatea acestui ceai este destul de redusa – prospetimea si savoarea fiind primele caracteristici care se pierd odata cu trecerea saptamanilor. Cu o frunza delicata si subtire, ceaiul verde nu se prepara in apa fiarta, pentru a nu distruge proprietatile si nota subtila a ceaiului. Nivelul ridicat de polifenoli transforma acest ceai intr-o adevarata oaza de sanatate, avand cele mai multe indicatii terapeutice dintre toate tipurile de ceai. […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"