Oct
29

Vine frigul, bun e ceaiul!

By

Maine este prima zi din noiembrie. Deja luna octombrie si-a aratat coltii si a venit cu temperaturi scazute si ploi. Pentru o astfel de vreme, cea mai buna metoda pentru a te incalzi si a te tine si de o dieta slaba in calorii este ceaiul.

Din cele mai vechi vremuri ceaiul este folosit pentru a slabi. Pe langa celelalte beneficii pe care le aduce – calmarea, relaxarea, somnolenta- ceaiul este folosit si pentru a slabi. De asemenea, ceaiul este mult mai indicat decat cafeaua, ce poate aduce efecte nedorite pentru cea care o consuma. Ceaiul este bogat in oxidanti si are beneficiul de a arde caloriile.

order wedding flowers online

s/2010/10/ceai-300×300.jpg” alt=”Ceaiul slabeste” width=”300″ height=”300″ />

Si totusi, cum poti consuma ceaiul pentru a slabi? In primul rand trebuie sa renunti la zahar si miere pentru a-l indulci! Ceaiul trebuie consumat fara indulcitori. Este indicat sa folosesti coaja de portocala, lamaie sau scortisoara pentru a-i da un gust mai bun. Daca totusi nu poti renunta la dulcele din ceai iti recomand atunci sa folosesti o zaharina!

Dar care din tipurile de ceaiuri de ajuta sa slabesti? De fructe de padure, portocale, sau mango? Nu, nici pe departe! Ce ingrediente trebuie sa aiba un ceai ca sa iti garanteze scaparea de cateva kilograme? Insa voi reveni intr-un articol viitor cu ceaiurile ce te ajuta sa slabesti!

Stati pe receptie!


Categories : dieta

Comments

  1. […] articol anterior va vorbeam despre ceai ca una din solutiile de slabit in sezonul rece. Pe langa celelalte beneficii pe care ceaiul le […]

  2. Gura lumii says:

    Nimeni niciodata nu a transpirat sau urinat ulei!!! Ceaiurile nu fac decat sa provoace o pierdere de scurta durata in greutate, nu fac altceva decat sa provoace mictiunea, adica eliminarea apei din organism. Prin rehidratare se pun imediat inapoi kilogramele.

  3. […] poate fi folosit nu doar ca ceai de soc, ci si ca tinctura de […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"