Oct
15

Afara ploua! Ce facem?

By

Oficial a venit toamna. Atat conform calendarului cat si din punctul de vedere al conditiilor meteo. Si ce facem in acest caz? Renuntam la exercitiile fizice, la dieta noastra?

Toamna este destul de periculoasa pentru silueta noastra. O data cu vremea urata renuntam usor, usor la obiceiurile pe care ni le-am creat: renuntam la exercitii fizice, incepem sa consumam mai multe alimente bogate in grasimi si suntem

ceva mai lenesi.

E normal, cand te trezesti si vezi pe geam ca ploua sa nu mai ai aceeasi pofta de viata, de exercitii fizice sau de mancat sanatos. Toamna este periculoasa, cu adevarat! Trezeste in noi lenea si ne face sa ne miscam mai greu.

Important este sa nu cedam! Trebuie sa ne continuam regimul de viata sanatos! Trebuie sa continuam dieta slaba in calorii, plina de vitamine si nutrienti. Trebuie sa continuam sa facem exercitii fizice pentru a avea o silueta de invidiat. Trebuie si se poate!

Pe final, vreau sa va intreb ce faceti voi cand vine toamna? Ce faceti cand afara ploua? Ce faceti pentru a va pastra silueta?

Astept ideile voastre!


Categories : dieta, exercitii fizice

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"