Oct
07

Apa te ajuta sa slabesti

By

Oricat de simplist ar suna, apa te ajuta sa slabesti! Asta nu inseamna ca daca bei cantitati foarte mari de apa vei slabi insa colaborat cu o dieta sanatoasa, apa poate avea efecte benefice asupra siluetei tale.

Apa, lichidul vietii, este una din cele mai mari minuni ale lumii. Fara mancare poti rezista zile intregi, insa fara apa ba! Tocmai de aceea acest lichid este unul vital pentru organismul uman. Si pe langa acestea, apa poate avea si calitati ce te ajuta sa slabesti. Cum?buy generic propecia online

ads/2010/10/bottled-water-242×300.jpg” alt=”apa” width=”242″ height=”300″ />

Bea multa apa. Aproximativ 2 litri de apa acum, in sezonul rece. Bea un pahar de apa inainte de a manca masa principala, de pranz pentru ca astfel iti poate taia pofta de mancare. De asemenea, apa poate fi un bun substitut la bauturile racoritoare pe care le consumi in timpul zilei. In locul sucului, plin de zaharuri, poti bea linistita apa. Cand mergi la lucu ia cu tine si o sticla de apa. In locul biscuitilor si chips-urilor pe care le servesti la birou (ca gustari intre mese), alege sa bei cate un pahar de apa.

Apa iti va taia pofta de mancare si vei ocoli zeci de calorii!


Comments

  1. […] sau gimnastica in apa a devenit in scurt timp celebra pentru beneficiile pe care le are asupra conditie fizice dar si […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"