Oct
05

Exercitii fizice acasa

By

A venit octombrie si o data cu aceasta luna a venit si un val de frig. Nimanui nu ii mai arde acum sa mearga cu bicicleta sau rolele, sa alerge prin parc sau sa mearga mai mult pe jos. Gata, a venit toamna, au venit ploile si toata lumea sta in casa. Dar daca stai in casa asta nu inseamna ca trebuie neaparat sa fi si sedentara! Categoric nu!

Asa ca nu te pune in fata calculatorului sa te uiti la un film. Nici nu mai sta atat de mult pe internet. Lasa de o parte Facebook-ul, Messengerul si siteurile pe care le urmaresti si apuca-te de exercitii fizice! Ce iti propun eu astazi? Exercitii fizice relaxante ce te ajuta sa iesi din amorteala si iti pun muschii in miscare fara sa iti dai seama!

Primul exercitiu este batrana “lumanare” pe care am incercat-o cu totii in timpul scolii cel putin o data. Este recomandata indeosebi persoanelor care au o pozitie de stat incorecta. Acest exercitiu se poate efectua radicand picio

arele la 90 de grade. Este bine sa rama neti in aceasta pozitie pana cand vi se inmoaie genunchii. Daca nu puteti sta cu capul pe sol, va puteti pune o carte sau o perna nu foarte inalta.

Exercitii fizice, cumpana

Un alt exercitiu fizic care va ajuta sa va dezmortiti si sa puneti muschii in miscare este cumpana. Bratele ar trebui sa fie intinse in fata la nivelul umerilor, cu palmele in jos. Coatele trebuie sa fie indoite si trebuie sa tregi bratele catre in spate in asa fel incat sa se contracteze muschii din zona superioara a spatelui. Ar trebui sa simti tensiune la nivelul pieptului si al umerilor. Mentine pozitita timp de 5 secunde.

Cam atat pentru o seara friguroasa de octombrie. Faci miscare, te incalzesti si slabesti!


Categories : exercitii fizice

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"