Oct
03

Beneficiile iaurtului

By

Iaurtul a fost si este unul din cele mai importante alimente pentru organismul uman. Cantitatea ridicata de calciu, senzatia de saturatie si vitaminele pe care le contine il recomanda tuturor celor care vor sa tina o dieta.

In primul rand, corpul tau are nevoie de asa numita bacterie buna. Multe din iaurturi sunt realizate folosind bacterii active, bacterii bune. Unul dintre cuvintele pe care le vei auzi de multe in legatura cu iaurtul este “probiotice''. Aceste bacterii probiotice, care literalmente inseamnă “pentru viata'' organismele vii care pot fi rezultatul unei vieti sanatoase, daca veti consuma iaurt in cantitati adecvate. buy cheap viagra online

um wp-image-330″ title=”iaurt” src=”http://despreslabit.ro/wp-content/uploads/2010/10/iaurt-300×300.jpg” alt=”iaurt” width=”300″ height=”300″ />

Cantitatea de calciu ridicata pe care o gasesti in iaurt este benefica si in preventia diferitor boli precum osteoporoza. De asemenea, cantitatea redusa de calorii, aproximativ 30 de calorii in cazul unui iaurt slab in grasimi, si numarul de vitamine, face ca iaurtul sa fie alimentul perfect pentru o dieta sanatoasa. Iti potoleste foamea dar in acelasi timp iti si ofera energie pe o perioada indelungata.

Asadar, consuma iaurt fara griji! Te va ajuta sa iti mentii si silueta dar in acelasi timp iti va oferi si vitaminele si mineralele de care corpul tau are nevoie!


Comments

  1. Bob Holmes says:

    Thanksfor posting, veryinformative!

    Thanks again

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"