Sep
30

Frigarui de legume

By

A fost o vara grea in care gratarele au sfarait. Iar noi a trebuit sa stam departe de mici si alte bunatati facute pe gratar. Insa avem si noi o alternativa: frigarui de legume!

Sunt delicioase si slabe in calorii. Pe langa numarul redus de calorii pe care le au legumele, o data cu coacerea lor pe gratar mai pierd din calorii. Asadar frigaruile de legume sunt o reteta ideala pentru cei care urmeaza o dieta slaba in calorii. generic cialis no prescription

9/frigarui-de-legume-300×199.jpg” alt=”” width=”300″ height=”199″ />

De ce avem nevoie? De o vanata, rosii cherry, un dovlecel, o ceapa de apa (ceapa rosie), doua andive, trei ardei grasi si un catel de usturoi. De preparat este foarte simplu! Trebuie sa taiem rondele vanata, dovlecelul, andivele si ceapa, ardeii sa ii taiem pe lung si cam atat! Pe un bat de lemn adaugam pe rand cate o bucata din fiecare si le punem pe gratarpentru aproximativ 10 minute. Cand le luam de pe gratar adaugam putina sare si eventual piper dupa gust si sunt gata de mancat!

Daca doriti sa aiba un gust mai fresh, puteti stoarce mai apoi o lamaie peste ele.

Pofta buna!


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"