Sep
24

Masajul de relaxare

By

Cu totii iubim un masaj bun! Ne ajuta sa scapam de stres, sa ne relaxam si sa uitam de toate problemele cotidiene. Ceea ce putini stim este ca un masaj de relaxare te ajuta sa si slabesti.

Nu vorbesc doar de acele masaje specifice ce ard stratul adipos cu ajutorul diverselor creme. Fara nicio crema anticelulitica sau de acest gen, si tu poti slabi. Doar prin intermediul unui masaj bine facut si intens.

masaj de rela  <div style=free casino games online

xare” width=”240″ height=”237″ />

Conform unor studii, efectul unui masaj este acela de a produce explozii ale capsulelor de grasime din tesutul subucutanat, astfel incat prin miscari ciclice la un interval de timp mai mare (aproxiamtiv jumatate de ora) stratul adipos se reduce. Fara nicio crema anticelulitica sau un alt tratament special.

Bineinteles ca o astfel de metoda nu te ajuta sa slabesti fara un pic de ajutor din partea ta. Daca in paralel tii si un regim sanatos, slab in calorii si faci exercitii fizice, atunci masajul de relaxare te poate ajuta sa mai slabesti un pic!


Categories : Fii Zen!

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"