Sep
22

Stresul ingrasa

By

Stresul ingrasa, ati auzit bine! Desi mentalul colectiv este indreptat sa creada ca atunci cand esti stresat slabesti, lucrurile stau chiar pe dos! Stresul de la locul de munca te poate ingrasa!

Un studiu realizat de o echipa de oameni de stiinta din Statele Unite a dus la concluzia ca stresul poate fi unul din factorii ce duc la ingrasare. Pe langa celelalte boli ale secolului XXI ce duc la ingrasare precum sedentarismul si stresul reprezinta un factor ce trebuie luat in calcul.do my homework

sul ingrasa” src=”http://despreslabit.ro/wp-content/uploads/2010/09/164-336155601-300×199.jpg” alt=”Stresul ingrasa” width=”300″ height=”199″ />

Oamenii de stiinta au tras concluzia ca din cauza stresului de la locul de munca exista tendinta de a manca cat mai mult. Stresul secreta un hormon numit cortizon ce are ca efect accentuarea poftei de mancare. Asadar stresul si nervii nu fac casa buna cu dieta. In astfel de conditii de stres, cand nu te mai gandesti la ceea ce mananci, la dieta pe care o urmezi, incepi sa mananci asa numita “junk food”, dusmanul corpului, atat in ceea ce priveste numarul de calorii cat si sanatatea organismului de-a intregul.

Asadar, incearca sa te relaxezi, detaseaza-te de problemele de la serciviu!


Categories : Fii Zen!

Comments

  1. Foarte adevara, stiu din proprie experienta

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"