Sep
19

Gustari care iti taie pofta de mancare

By

Gustarile dintre mese te ajuta sa iti taie pofta de mancare. Nu trebuie ca intre doua mese sa nu mai mananci nimic si doar sa stai cu gandul la urmatoarea masa. Asta doar va inrautati dieta pe care o urmezi iar silueta ta va avea de suferit.

Pana acum am tot vorbit de foarte multe feluri de mancare slabe in calorii. Totusi, ce facem in timpul meselor? Cu ce ne mai delectam? Cred ca a venit timpul pentru a va da cateva idei de gustari care sa iti taie pofta de mancare.

In primul rand fructele. Mai ales merele, sunt foarte satioase si iti taie pofta de mancare. Astfel, poti astepta linistita urmatoarea masa principala si chiar vei manca mai putin.

De asemenea, va recomand un ou fi

ert tare deoarece este bogat in proteine, iar acestea furnizeaza corpului energie, si in acelasi timp sporesc rata de ardere, deoarece pentru asimilarea lor organismul consuma o cantitate sporita de energie comparativ cu energia consumata pentru asimilarea altor tipuri de alimente.

Si nu in ultimul rand, branza dietetica de vaci ce contine calciu din abundenta si astfel previne crizele de spasmofilie cauzate de lipsa calciului. De asemenea, continutul crescut de proteine este cat se poate de benefic pentru organismul tau.

Asadar, ai ce alege! Nu mai sta cu ochii pe ceas gandindu-te cat mai este pana la masa. Gusta ceva pentru a-ti potoli foamea si chiar a-ti taia pofta de mancare!


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"