Sep
17

Mersul pe bicicleta – slabeste eco!

By

Bicicleta este poate cel mai placut mod de a face exercitii fizice! Te plimbi, salvezi planeta si in plus mai arzi si calorii! Combinatia perfecta as spune, nu?

In ultimul timp in Romania a inceput sa prinda moda mersului pe bicicleta. Este o modalitate foarte placuta de a te mentine in forma si a mai face ceva miscare. Conform unor studii, mergand pe bicicleta aproximativ o ora poti arde peste 150 de calorii! Asadar ai putea manca linistita jumatate de kilogram de capsuni.

buy essay college

mg class=”alignright size-medium wp-image-294″ title=”mersul pe bicicleta slabeste” src=”http://despreslabit.ro/wp-content/uploads/2010/09/mersul-pe-bicicleta-slabeste-300×206.png” alt=”” width=”300″ height=”206″ />

Ca orice alt sport insa, trebuie practicat cu cat mai multa intensitate pentru a da rezultate mai bune. Daca esti incepator, mergi incet, atat cat simti ca poti, dar, dupa ce mai capeti experienta, iar indemanarea si rezistenta cresc, incepi sa fortezi si sa mergi cu viteza, supunand astfel organismul la un efort in plus, care accelereaza ritmul de ardere a caloriilor.

Daca nu ai inca o bicicleta inchiraza una si mergi prin parcuri. Te relaxezi si slabesti in acelasi timp!


Categories : exercitii fizice

Comments

  1. Bazaconii says:

    Traba cu numarul de calorii arse depinde foarte mult de cine a facut studiile respective. Eu am citit diverse publicatii, conform carora arzi fie 350 kcal, fie 550, fie chiar 600. Nu mai stii pe cine sa crezi…
    Cu siguranta depinde si de mai multi factori, cum ar fi: cum mergi pe bicicleta, ce greutate ai, ce varsta ai etc.

  2. Si ce ne facem cu praful si poluarea din Bucuresti? Slabim si ajutam inima, dar omoram plamanii? 🙂

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"