Sep
10

Spanacul te ajuta sa slabesti

By

Spanacul este una din cele mai bune legume cand vine vorba de slabit. Are putine calorii insa e bogat in fibre, calciu si fier, fapt ce iti ofera energie in lupta ta pentru o silueta de vis.

Cu totii ne-am uitat la desenele cu Popeye Marinarul. Asa am inceput sa mancam spanacul, o leguma foarte importanta in alimentatie dar care nu prea face cu ochiul copiilor.

Ei bine am crescut! Acum nu mai suntem copii dar mancam ocazional spanac. Poate inca mai credem ca ne ofera puteri nebanuite si dupa o gura de spanac ne putem bate cu oricine. Eu nu cred asta, sunt sigur. Daca nu ne ofera indeajunse puteri pentru a ne lupta cu un om rau, ne ajuta sa ne luptam cu multele calorii nedorite.cheap levitra online

e-ajuta-sa-slabesti.html/spinach420″>Spanac

O cura de spanac este benefica pentru organism. Acesta purifica organismul si ii ofera putere si multa energie. Orice dietetician va va spune sa consumati cat mai mult spanac. Spanacul este satios si in plus are doar 25 de calorii la 100 de grame. Asadar, putem manca un kilogram de spanac si il dam jos imediat, prin jumatate de ora de dans, spre exemplu!

Asadar nu ignorati spanacul! Mancati cat mai mult spanac in cat mai multe combinatii!


Comments

  1. Un studiu al Universitatii din Florida a publicat in ziarul de agricultura si de chimie a produselor din 12 ianuarie 2006 ca fructele de Acai Berry au distrus celulele canceroase care produceau leucemie pana la 86% la testele facute in vitro.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"