Sep
08

Inotul te scapa de calorii

By

Inotul este sportul perfect pentru a arde calorii si mentinerea intr-o forma de invidiat! Muschii sunt tonifiati, te relaxezi si in plus arzi si calorii. Suna foarte bine, nu? Inotam, da?

A venit toamna, a inceput sa se strice vremea. Parca de aerobic sau pilates nu ai chef. De ridicat greutati nici atat! Atunci sa inotam!

Pe langa beneficiile aduse sanatatii tale, inotul ajuta la modelarea corporala si la imbunatatirea conditiei fizice prin asigurarea slabirii controlate. Fata de alte exercitii de tip aerob, inotul nu asigura o ardere consistenta a caloriilor, insa reuseste sa modeleze natural coapsele, gambele, abdomenul si fesele, oferind rezultate vizibile atat in plan fizic, cat si psihic prin inducerea unei stari d

e bine datorita rezultatelor obtinute. Inot, sportul care arde de la sine caloriile

Cu ajutorul inotului arzi in jur de 270 de calorii pe ora. Fara a inota sportiv ci doar usor, lin in ritmul tau! Suna bine, nu? Dupa o ora de inotat poti astfel sa mananci mai apoi o salata de fructe fara sa te gandesti la kilograme in plus!

Asa ca nu mai sta pe ganduri! Cauta un bazin de inot si rezerva-ti un abonament cat mai repede!


Categories : exercitii fizice

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"