Sep
03

Patrunjelul, condimentul pentru slabit

By

Acum ceva posturi vorbeam de un alt condiment care te poate ajuta sa slabesti, despre usturoi. Acum vreau sa va povestesc de alt condiment care face minuni. Este vorba de batranul patrunjel! Este o planta miraculoasa care te ajuta sa slabesti dar iti si intareste sistemul imunitar. In ceea ce priveste cantatea de vitamine si minerale, patrunjelul detroneaza spanacul si portocala.

Patrunjelul il folosim in aproape orice: garnituri, in ciorbe, salate sau mai stiu eu ce feluri de mancaruri. Patrunjelul elimina sau limiteaza procesele inflamatoare, este diuretic (elimina apa, ureea, acidul uric si clorurile) si depurativ, favorizeaza transpiratia, con

tribuind la eliminarea toxinelor si neutralizand efectele nocive ale tutunului si alcoolului.

In ceea ce priveste dietele, patrunjelul este folosit in doua diete: o dieta cu salata de patrunjel, unde el nu mai este condimentul ci felul principal si o alta dieta cu suc de patrunjel, facut la blender cu jumatate de litru de apa.

Asadar patrunjelul este excelent cand vine vorba de diete, mai ales ca iti confera si foarte multe vitamine!


Comments

  1. .. says:

    Sistemul umanitar ? interesant.

  2. dragos says:

    Era vorba de sistemul imunitar. Am corectat. Multumim pentru atentionare 🙂

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"