Sep
01

Cate calorii arzi intr-o zi normala

By

Cu totii spunem ca avem o viata obisnuita, ce nu iese cu nimic din tiparele unei vieti normale de animal urban. Cel putin in cursul saptamanii facem lucruri simple care totusi ne ajuta sa ardem caloriile. Dar cate calorii arzi intr-o zi normala? In acest articol vreau sa reconstitui o zi normala pentru mine si numarul de calorii pe care le pot arde.

Dimineata ma trezesc! Dupa ce fac dus si ma spal pe dinti. Pierd 13 calorii. Mai apoi mananc cerealele cu lapte ma duc sa fac patul. Ard 11 calorii. Mai apoi ma intorc in bucatarie si spal vasele pe care nu le-am mai spalat seara pentru ca eram prea obosit. 10 minute de spalat vase inseamna alte 22 de calorii arse. Ma imbrac si plec spre serviciu. Merg pe jos o statie si jumatate, pana la prima gura de metrou. Alte 15 calorii in minus. Metroul vine destul de greu si mai stau 5 minute in picioare. Desi nu am facut nimic totusi am mai ars 8 calorii.

Am ajuns in fata biroului. Lucrez la etajul 6. O iau pe s

cari pentru a mai arde 45 de calorii. La birou din pacate stau pe un scaun cam toata ziua. Asa ca mai ard 240 de calorii fara sa fac nimic. In pauza de masa cobor si urc iar scarile. Inca 90 de calorii.chiar si in timpul somnului arzi calorii

Seara, plec de la birou si ma indrept spre casa. Ard alte 45 de calorii mergand pe scari si alte 23 de calorii pierd cat astept metroul si merg pana acasa. Cand am ajuns acasa mai sterg un pic praful si imi fac repede ceva de mancare. Ard 112 calorii.

Ma culc implinit. Stiu ca in timpul somnului voi mai arde 500 de calorii. Si uite asa am ars eu intr-o zi obisnuita mai mult de 1000 de calorii.


Categories : diete

Comments

  1. […] pe jos grabeste procesul digestiv si arderea caloriilor. Incercati sa faceti o plimbare de 10-15 minute dupa ce luati masa. Stimuleaza circulatia sanguina […]

  2. […] Compozitia ceaiului verde este formata din uleiuri esentiale, teina, tannini catechici, aminoacizi, vitamina C, ajutand la mentinerea siluetei si la accelerarea metabolismului. Consumul lui stimuleaza ficatul si intregul sistem digestiv, regleaza tranzitul intestinal, actioneaza la deblocarea rinichilor, prevenind astfel retentia de apa si nu in ultimul rand, favorizeaza arderea caloriilor. […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"