Aug
29

Usturoiul te face supla

By

De mici copii am invatat ca usturoiul este una din cele mai importante plante cand vine vorba de medicina naturista. Este cu adevarat o planta ce nu trebuie sa lipseasca din regimul nostru. Pe langa toate beneficiile pe care usturoiul le aduce metabolismului nostru, usturoiul slabeste!

Usturoiul a fost cultivat din vremuri stravechi, romanii cultinvandu-l pe suprafete intinse, fiind consumat de populatia saraca si fiind un aliment de baza pentru soldatii romani, care credeau ca le sporea puterile si curajul in lupta. Se spune ca si cei care construiau piramidele pe vremea faraonilor din Egipt, consumau foarte mult usturoi pentru a putea avea puterile necesare muncii grele la care erau supusi.

credit scores

oads/2010/08/usturoi-300×225.jpg” alt=”usturoi” width=”300″ height=”225″ />

Valoarea nutritiva a usturoiul il face sa fie introdus in retele culinare ale tuturor popoarelor, fiind utilizat la prepararea, condimentarea sau aromatizarea unui mare numar de preparate culinare, de la carnati, salamuri, fripturi si pana la supe si salate. De asemenea, usturoiul este indicat si atunci cand ne gandim la o dieta cat mai sanatoasa.

Cand vine vorba de pierdere în greutate, usturoiul pare a fi un aliment miracol . Acesta conţine allicin care are efecte anti-bacteriene şi ajută la reducerea grăsimilor nesănătoase şi a colesterolului. Exista si multe diete pe baza de usturoi insa nu cred totusi ca este indicat sa mancam zilnic 2, 3 catei de usturoi.

Orice este consumat in catitati exagerate strica, nu?


Categories : plante miraculoase

Comments

  1. […] ceva posturi vorbeam de un alt condiment care te poate ajuta sa slabesti, despre usturoi. Acum vreau sa va povestesc de alt condiment care face minuni. Este vorba de batranul patrunjel! […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"