Aug
27

Salaul, carnea cea mai alba

By

Vorbeam acum ceva posturi despre carnea de peste si beneficiile pe care aceasta le aduce atunci cand vine vorba de slabit. Nutritionistii o recomanda pentru ca se digera usor si este bogata in vitamine, fosfor si calciu. De asemenea, carnea de peste este recomandata si datorita plusului de energie pe care ti-l ofera pe parcusul intregii zile.

Asadar, continuam seria noastra de articole dedicate pesteului cu o scurta poveste despre salau, unul din cele mai sanatoase sortimente de peste si unul din cele mai indicate pentru o dieta sanatoasa. generic cialis online

alau” src=”http://despreslabit.ro/wp-content/uploads/2010/08/salau-277×300.jpg” alt=”salau” width=”277″ height=”300″ />

Salaul este indicat pentru un astfel de regim deoarece contine putine calorii, aproximativ 88 de calorii la 100 de grame si este plin de vitamine ce reusesc sa iti ofere energie cat pentru o zi intreaga. De asemenea, multitudinea de retete de gatit ce poate fi facuta in combinatie cu salaul, ii ofera acestuia o binemeritata pozitie in topul acesta. Fie ca este vorba de salau umplut, la cuptor cu legume, la gratar, fiert sau tocana cu ciuperci, salaul este poate cel mai adaptabil peste cand vine vorba de retete.

Asadar consumati cu incredere salaul si includeti-l in dieta voastra saptamanala, pe langa alte legume si fructe ce te pot ajuta sa ai o dieta de invidiat!


Categories : carnea de peste, diete

Comments

  1. […] Peste┬ála gratar – pastreaza simplitatea cu un peste alb sau un somon, cu legume (salate sau nu), la gratar. […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"