Aug
25

Nu mai manca haotic!

By

Una din principalele cauze ale ingrasatului, dupa sedenterasim, este programul haotic in care mancam. De cele mai multe ori prioritate au taskurile de la serviciu, intalnirile cu prietenii sau programarea de la coafor. Nu conteaza ora la care mancam; spunem noi. Doctorii insa ne contrazic.

Dupa sase seara nu mananc. Si este suficent. Spunem multi dintre noi. Dar este total gresit! Cu o singura astfel de interdictie nu vom reusi sa slabim natural. Important este sa avem un program echilibrat in cursul zilei si vom putea astfel sa mancam si seara, fara nicio problema. Chiar nu este indicat sa nu mananci nimic seara deoarece creste riscul de a face ulcer.

Bun, si totusi cum facem sa

avem un program regulat cand vin vorba de mesele din cursul zilei? Daca avem foarte mult de lucru la serviciu si nu ne permitem mereu sa ajungem sa mancam atunci ne putem face de acasa o salata usoara pentru pranz insa trebuie sa aiba neaparat fibre si carbohidrati. Seara, este nevoie de o masa mai usoara dar nu trebuie sa lipseasca.

Cea mai importanta masa trebuie sa fie micul dejun. Asadar, nu sariti peste el! Este foarte important sa fie un mic dejun bogat in proteine.

Mancatul regulat stabilizeaza aprovizionarea cu enzime digestive, protejeaza stomacul de excesul de secretii acide si ii permite sa metabolizeze mancarea in mod eficient, echilibrand nivelul energiei si starea de spirit.


Categories : diete

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"