Aug
19

Strugurele, fructul slab in calorii

By

Este jumatatea lui august. Iar strugurii au aparut! Strugurii sunt poate cele mai bune fructe cand vine vorba de o dieta slaba in calorii. Sunt satiosi, plini de fibre si au putine calorii.

De ce sunt atat de buni strugurii? Poate pentru ca 100 de grame de struguri contin cam 70 de calorii. Sau poate pentru ca are efect de diuretic, remineralizant, energetic si stimulant. Strugurele te umple de energie si tine de foame! De asemenea, strugurii mobilizeaza grasimile si procesul de ardere a lor este mult mai facil. canadian pharmacy

lignright size-medium wp-image-226″ title=”Struguri” src=”http://despreslabit.ro/wp-content/uploads/2010/08/poza-struguri-228×300.jpg” alt=”” width=”228″ height=”300″ />

Strugurii sunt bogati in vitamine, minerale dar si proteine si glucide, fiind hranitori si totodata nu foarte calorici. Sunt ideali intr-o dieta de vara pentru ca mentin hidratarea organismului, continand aproximativ 75% apa.

Strugurele este un fruct care poate fi foarte usor combinat cu alte fructe. Singura recomandare este ca strugurele sa nu fie combinat cu bauturi alcoolice. Pentru ca stim cu totii ca alcoolul nu face casa buna cu dieta!


Categories : plante miraculoase

Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"