Aug
13

Lamaia, spaima caloriilor

By

Apa plata cu lamaie slabeste? Este mit sau adevar? De apa plata nu va pot raspunde; nu stiu daca slabeste sau nu. Dar lamaia slabeste cu siguranta. Nu credeti? Va convingeti imediat!

In primul rand, zeama de lamaie contine: acid citric, calciu, potasiu, magneziu, cupru, fosfor, mangan si siliciu, aminoacizi, zaharuri, vitaminele A, B, precum si vitamina C. Atentie la acidul citric! Acesta este poate cel mai aprig luptator impotriva caloriilor. Acidul citric este ca un arzator de flacari cand vin vorba de calorii. Insa, trebuie consumat cu moderatie deoarce in cantitati mari poate ataca peretele stomacului si produce ulcer.

Insa o apa plata cu lamaie este indicata inainte de masa. Lamaia mai are un alt efect ce produce minuni cand vine vorba de calorii. Lamaia taie pofta de mancare. Astfel, un pahar de mult laudata apa cu lamaie te ajuta s

a stai departe de mancarurile cu calorii multe.

Dar sa stiti ca nu doar zeama de lamaie reuseste sa castige lupta cu caloriile. Chiar si coaja de lamaie este eficienta.  Aceasta este bogata in pectine care determina organismul sa absoarba mai lent zaharurile. Astfel, nivelul de energie ramane constant, iar foamea se instaleaza mult mai tarziu. Asadar, daca iti plac dulciurile cred ca ar fi cazul sa le asortezi cu putina coaja de lamaie!

Asadar, aceasta mica lamaie face minuni in lupta cu kilogramele. Nu ezitati sa o folositi cat mai des! Fie in combinatie cu apa, fie in salate sau, de ce nu, sa ornati diverse prajituri.


Comments

  1. wind says:

    Da, ai dreptate in articolul asta! Lamaia face minuni!
    O observatie insa : consumati coaja de lamaie cu moderatie sau deloc….
    Aici, in coaja…se aduna toate otravurile din pesticide!
    Este valabil pentru orice fruct sau leguma!

  2. […] asadar apa pe stomacul gol, mai ales dimineata, apa calduta cu 1/2 de lamaie sau otet de mere. Aceasta nu doar ca va instala o senzatie de satietate, dar va accelera arderile […]

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"