Aug
10

Spinningul, noul sport prin care ardem caloriile

By

Azi continuam seria de articole in care vorbim despre sporturile de sala care ne ajuta sa slabim.  Dupa ce am vorbit de tae bo, aerobic, si pilates astazi vom vorbi despre spinning. Acesta este un sport ce este foarte dezvoltat peste Ocean si de cativa ani a prin si in Europa de Vest.

Spinningul este un sport ce poate fi practicat in sala sau acasa, asta daca ai o bicicleta de alergat. Este un sport ce este dedicat persoanelor care nu au foarte mult t

imp liber si lucreaza in mari orase. Daca nu vrei sa te plimbi cu bicicleta fie ca iti e frica de cainii comunitari, pentru ca ploua sau e prea cald, spinningul este solutia!

Spinning-ul este o forma de exercitiu cardio care implica pedalarea pe bicicleta in ritmul muzicii, la diverse niveluri de dificulate si la diverse viteze. O ora de spinning cu un antrenor specializat poate sa te ajute sa arzi peste 700 de calorii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urmezi instructiunile cu atentie. Pedalat mai incet la inceput, mai apoi perioade de sprint, pedalat usor si tot asa! De 3 ori pe saptamana cate o ora de spinning si cu o dieta atenta sigur vei da jos cateva kilograme!

Ce zici, te pot provoca la o ora de spinning?


Categories : exercitii fizice

Comments

  1. alina says:

    buna!eu am bicicleta dar nu circul cu ea pt ca imi e teama de soferii nesimtii din romania care nu stiu ce inseamna respectul,nu de cainii comuntitari!!!!!!!ganditi inainte sa scrieti!ati gasit repede sa condamnati bietele animale care si asa s\nu au drepturi…intradevar,oamenii nu merg cu bicicleta doin cauza cainilor…..ce prostieeeeeeee!!!!!oamenii sunt mai periculosi de 1000000000de ori!

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"