Aug
07

Morcovi la cuptor cu piept de pui

By

Este o reteta simpla si usor de facut! Asa cum v-am obisnuit pana acum, nu va solicit foarte mult talentele gastronomice. Va propun ceva ce se poate face foarte repede si, cel mai important, este slab in calorii.

Pentru ca am vorbit mai inainte despre morcovi, saptamana aceasta m-am gandit sa va propun morcovi la cuptor cu piept de pui. Este o reteta slaba in calorii, satioasa si foarte gustoasa.

Sa va spun de ce aveti nevoie; pentru aceasta reteta slaba in calorii aveti nevoie de vreo 4, 5 morcovi, 200 de grame de piept de pui, rosii cherry, un catel de usturoi, patrunjel si o lamaie.

Cum se prepara? Nimic mai simplu! Puneti pentru inceput pieptul de pui separat, cu o picatura de ule ide masilne si ceva apa la cuptor. Intre timp, fierbeti morcovii intregi. Dupa ce aceste doua ingre

buy cialis online

diente s-au facut, taiati mai intai morcovii rondele, pe diagonala si feliati pieptul de pui. Ustoruioiul pisati-l bine si adaugati putina apa pentru a putea fi adaugat la reteta dietetica.

Adaugati totul intr-un vas yena, inclusiv rosiile intregi si lasati la cuptor pentru aproximativ 30 de minute. La final, presarati patrunjelul peste si stoarceti o lamaie pentru a mai taia din dulceata morcovului. Cand se raceste un pic puteti servi!


Comments are closed.

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"