Aug
03

Exercitii Pilates, cheia slabitului frumos

By

Exercitiile Pilates reprezinta un tip de exercitiu foarte complex ce incorporeaza beneficiile aerobicului, ridicarilor de greutati, Tai Chi-ului si meditatiilor yoghine, astfel ora ta Pilates te va imbogati incomensurabil cu energie si buna dispozitie.

Exista studiouri de Pilates, DVD-uri cu antrenament, instructori personali care te pot indruma. Devine din ce in ce mai populara aceasta metoda care respecta rezistenta individuala, fara sa forteze inutil corpul.

Te intrebi poate de ce castiga atat de mult teren? Pentru ca e usor de practicat, nu ai nevoie de echipament special si nu trebuie sa mergi neaparat la sala. Poti incepe cu exercitiile acasa, in intimitate, pana cand reusesti sa ajungi la un nivel care sa te multumeasca.

Metoda Pilates ne ajuta sa scapam de celulita si sa obtinem un corp zvelt. Pilates este perfect pentru a-ti t

onifia muschii. Daca vrei sa iti conturezi un abdomen perfect atunci Pilates este solutia!

Aceste exercitii se adreseaza si altor zone cu probleme: solduri, coapse, fesieri. Dupa cateva ore de Pilates vei observa o remodelare placuta a corpului – tonifierea abdomenului, imbunatatirea formei picioarelor in general si ameliorarea aspectului zonelor cu probleme – fese si coapse.

Asadar Pilates este solutia perfecta pentru trup, minte si suflet. Iti redefineste formele, te elibereaza de stress si ca orice exeritiu fizic, elbereaza foarte multa endorfina.


Categories : exercitii fizice

Comments

  1. […] persoanelor care se confrunta cu probleme de greutate. Nu vorbim despre meditatia in sine ci despre exercitiile de yoga, lente dar solicitante care te ajuta sa-ti gasesti si un echilibru interior.¬† Totul tine de un […]

  2. O da!!, fb fb articol. Il voi impartii pe hi5 chiar acuma! Mc

This is a Widget Section

This section is widgetized. If you would like to add content to this section, you may do so by using the Widgets panel from within your WordPress Admin Dashboard. This Widget Section is called "Feature bottom"